|
|
 |
| |
| Author |
Message |
「Deity」
Warumono Desu

|
Posted:
Wed Nov 21, 2007 5:01 am |
  |
Дуелистът (Duelist ( 형사 (Hyeong-sa)
Жанр:Екшън,Мистерия (е седи де има и една романтична сценка коят ти спира дъхътттт)
Световна премиера:09 Септември 2005
Производство:Южна Корея
Език:Корейски [ ма аз си иам бг субсссс ]
Времетраене:111 минути
Актьори:Ji-won Ha, Sung-kee Ahn, Dong-won Kang(демек сладурския батко от temptation of the wolves които аз меко казано обожааавам)
малко резюменце или сом каинд оф :
Детективска история и бойни изкуства в кралство Корея.Детективката NAMSOON и нейният верен спътник AHN са извикани за да проучат случай за фалшификация на пари.Под прекритие тя проминава в няколко въплъщения като: мъж в кръчма, продавачка на спиртни напитки при пазара и като красив KISAENG,еквивалентът на кореецът на гейша.NAMSOON многократно среща загадъчен,хубав фехтовчик, който е назовала Тъжни Очи и това е любов от пръв поглед.Очевидно и необяснимо привлечени един към друг, те си играят на котка и мишка и се дуелират,което само подсилва техните взаимни чувства.Но тяхното сражение също завършва в опустошителното разкритие. Тъжните очи, като верен дякон на министърът на отбраната, има роля в заговорът за контрол над страната и затова е врагът на NAMSOON.
лиииични размисли и страсти нА автора а.к.а язе демек
такамм значи филмиче си буши троши цепи и сииичко останало коет иам шибания навик да казвам.боините сцени наистина си ги бива и друго е да видиш Kang да размята катани деее момичето малко ме дразнеше..куеи де не малко ама мен по принцип женски сащества си ме дразнат ама и много нахалитетско говореше тая ве апфуууу ост-а е простоооо върхът!кат изгледах филмичто веднага рагнах си го диря просто невероятни саундове има у филма.и прочууутата сценка дето си варвии ена ми ти супвр приятна меланхолична песничка и кореиския ми батко и дразнещата женка се дуелират под валящния сняг и някакси дуелът се превраща в танц ауу ауу простоо невероятна картинкаа..коит си пада по романтички самураиски истории шма разбере някои няма ли да ми затвори плямпалника вече ве омфкк...
еи тука го има ост-чето ако някои у е инт.
http://ayashi.ru/?p=9
а филма паак ако някои му е инт нз длаи го има ф нета марзи ма да диря ама ако няяякои случаино си го тааарси и неко намери мога д аъплоадвам
скриинове??някои иска ли скриинове??а може ли да само на кореиския ми батко ??
и все пак ако някои е чул ост-а абе нети ли напомня нещо главната песен по време на битката на баткото с оня министъра Сонг или кафто беше там ?некакси знам ли иам чувството че сам я чувал тас песничка и някаде другадее и немоа се сетаа а тя бушии и се самураиски истории са сешам и омфк що прикаам още.... |
_________________ You Wear My Mask , Does That Make You GOD?!?
[Onisan kochira...teno naru houe...] |
|
   |
 |
excape
|
Posted:
Thu Feb 12, 2009 6:32 am |
  |
Ако някой даде линк за даунлоуд на филма към торент сайт или мегаъплоуд, ще съм много благодарна. |
|
|
  |
 |
「Deity」
Warumono Desu

|
Posted:
Sat Apr 25, 2009 9:08 pm |
  |
poradi umirane na foruma neti be6e obarnato vnimanie 4ak sq ama moje da e ve4e kusno whatever
ima go v zamunda
http://www.zamunda.net/details.php?id=107446&hit=1
ako ti e malko siida moje da go ka4a kadeto iska6
ako ve4e ne e prekaleno kusno  |
_________________ You Wear My Mask , Does That Make You GOD?!?
[Onisan kochira...teno naru houe...] |
|
   |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|
 |
|
 |
|